PRESENTATIE VAN DE VIER EERSTE KANDIDATEN VOOR DE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 2012

Publié le mercredi 23 mai 2012

Afgelopen maandag hebben Groen ! en Ecolo Evere de lijsttrekkers op hun gezamenlijke lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aangeduid.

De lijst wordt aangevoerd door Ingrid Parmentier (Ecolo), 37 jaar en onderzoekster ‘biodiversiteit’. Haar interesses zijn ruimtelijke ordening, zachte mobiliteit, solidariteit, leefbaarheid en het bevorderen van de sociale banden tussen de burgers van onze gemeente.

Op de tweede plaats staat Jean-Philippe Mommart (Ecolo). Deze 36-jarige ingenieur is gepassioneerd door duurzame ontwikkeling, mobiliteit, energie en huisvesting.

Groen wordt op de derde plaats vertegenwoordigd door Griet Hubrechts. Ze is 50 jaar en geeft Nederlands aan anderstalige volwassenen in Brussel. “Mijn speerpunten worden netheid op openbare plaatsen en het behoud van groene ruimtes.”

José Garcia (Ecolo), 40 jaar, staat op de vierde plaats. Beroepshalve promoot hij initiatieven binnen de Spaanse cultuurgemeenschap. Zijn thema’s zijn onderwijs en socio-culturele thema’s.

Deze jonge en dynamische ploeg kan steunen op de kennis en ervaring van ex-schepenen Christine Collin en Vincent Wertz en van de huidige raadsleden Claire Finné en Josian Jacoby.